VETOTASOT

Welandin kuormalavojen vetotasot helpottavat työtä ja tehostavat varastonhallintaa poimittaessa lavalla olevia tuotteita. Työpaikan ergonomia paranee, kun tuotteet on helppo poimia.

ULKOKALUSTEET

Welandin kuormalavojen vetotasot helpottavat työtä ja tehostavat varastonhallintaa poimittaessa lavalla olevia tuotteita. Työpaikan ergonomia paranee, kun tuotteet on helppo poimia.


Materiaalinkäsittelyyn yleisesti liittyviä kulumis- ja rasitusvammoja voidaan välttää yksinkertaisilla toimenpiteillä. Kun käsiteltävät tavarat ovat helposti käsillä ja apuvälineet oikeat, työpaikka on ergonomian kannalta kunnossa. Vetotasot tuovat varastonhallintaan useita etuja. Poimintatyö helpottuu ja tuottavuus kasvaa. Ulosvedettävyys tarkoittaa, että hyllytasojen väli voi olla pienempi, mikä puolestaan tehostaa varastotilan kokonaistilavuuden hyödyntämistä.

Vetotasot

Vetotasoyksiköitämme on saatavana 700 kg:n ja 1000 kg:n kuormitusvaihtoehtoina. Rakenne on matala, joten se sopii useimpiin kuormalavahyllystöihin. Palkkimalli on suunniteltu asennettavaksi kuormalavahyllystön vaakasuuntaisiin kannatinpalkkeihin. Lattiamallisessa vetotasossa on neljä tukijalkaa, jotka mahdollistavat käsittelyn trukilla. Lattiamallin korotettujen kahvojen ansiosta työskentelyasento on mukava. Vetotaso vapautetaan yksinkertaisella kädenliikkeellä ja se lukkiutuu automaattisesti alimpaan asentoonsa. Lukituslaitetta on helppo käyttää ja se on puristussuojattu. Ulosvedettävyys 65–70 %.

Toimitetaan asennettuna ja valmiina nostettavaksi kantopalkkien päälle.

Maks. kuormitus: 700 kg tai 1000 kg.

Vakio

Asennetaan lavahyllyn vaakasuuntaisiin tukipalkkiin.

Lattiasarja, täydellinen

Lattiamallissa vetoyksikkö täydennetään lattiasarjalla, joka sisältää neljä jalkaa ja kahvan.

Lisävaruste

Tilattavissa lavakaulukseen sovitettuna peltilaatikkona.


Pintakäsittely

Vetotasoyksikkö maalataan vakiona värillä RAL 5010. Lisätietoa saat käymällä sivulla pintakäsittely.