Kuumasinkityt terästuotteemme on nyt EDP-sertifioitu

Itsestään selvänä osana kestävän kehityksen työtämme EDP-sertifioimme kuumasinkityt terästuotteemme jo ajoissa. EPD-ympäristötuoteseloste lisää sekä tietoisuutta että tietämystä eri rakennustuotteiden ympäristöjalanjäljestä, mikä auttaa rakennusteollisuutta tekemään ilmastomyönteisempiä valintoja.

Riippumattoman kolmannen osapuolen laatimassa ympäristötuoteselosteessa esitetään yhteenveto kunkin tuoteryhmän kokonaisympäristöjalanjäljestä. EPD:n avulla rakennusalan on helpompi löytää vastaavia tuotteita, verrata niitä keskenään ja valita jo suunnitteluvaiheessa ne, joiden ympäristövaikutukset ovat pienimmät.

Olemme ylpeitä siitä, että joissakin tapauksissa tuotteidemme CO2-päästöt ovat selvästi alle yleisten tasojen. Jopa niissä vertailuissa, joita olemme tehneet samankaltaisia tuotteita tarjoavien yritysten kanssa, arvomme näyttävät erittäin hyviltä, sanoo Weland AB:n markkinointipäällikkö Mattias Andersson.

Rakennusteollisuuteen ja meihin tavarantoimittajiin kohdistuvat kestävän kehityksen vaatimukset kiristyvät koko ajan. Ympäristöystävällisistä rakennuksista ja älykkäistä kaupungeista on tulossa todellisuutta, ja rakennusalalle on tärkeää pystyä osoittamaan rakennuksen ympäristövaikutukset sen elinkaaren aikana.

Tuotteidemme EPD-sertifiointi luo läpinäkyvyyttä ja auttaa asiakkaitamme tekemään aktiivisesti ilmastotietoisia valintoja. Olemme ylpeitä tähän mennessä tekemästämme työstä, mutta se ei tarkoita sitä, että olemme tyytyväisiä. Työmme ympäristöjalanjäljen pienentämiseksi jatkuu edelleen”, Mattias sanoo.

Lue lisää Weland AB:n EDP-ympäristötuoteselosteesta.