SUUNNITTELU JA MITOITUS

Luonnollisena yhteistyökumppaninanne tuemme teitä koko projektin tai projektin osien ajan.

SUUNNITTELU JA MITOITUS

Luonnollisena yhteistyökumppaninanne tuemme teitä koko projektin tai projektin osien ajan.


Suunnittelu

Tuemme teitä monen vuoden kokemuksellamme materiaalivalinnoista ja muista haluttuun toiminnallisuuteen tarvittavista yksityiskohdista.

Ritilät | Kierreportaat | Suorat portaat | Askelmat | Tasot | Elementtikaide | Yleiskaide | Pyörätuoliluiskat | Välitasot | Teräslavat

BIM

BIM-objektin kautta on mahdollista visualisoida ja dokumentoida kaikki ideasta valmiiseen tuotteeseen.

Tuotetiedot

Voit selata, ladata tai tilata luetteloitamme, ohjelmiamme, CAD-/STP-tiedostoja, sertifikaatteja tai muita apuvälineitä.

Rakennustuoteilmoitukset

Byggvarubedömningen

Byggvarubedömningenin BVD takana ovat Ruotsin suurimmat kiinteistöyhtiöt ja rakennuttajat, jotka ovat laatineet standardin rakennustuotteiden ympäristöarviointiin.

Byggvarubedömningen on arvioinut Welandin kierreportaat, Welandin suorat portaat, Welandin kaiteet ja Welandin ritilät. Arviot on julkaistu Byggvarubedömningenin tietokannassa.

SundaHus

SundaHus on yksityisomisteinen konsulttiyritys, joka tekee rakennustuotteiden ympäristöarviointeja rakennustuoteilmoituksissa annettujen tietojen perusteella. Nykyään SundaHus on johtava toimija ympäristötietoisten materiaalivalintojen alalla. SundaHus on arvioinut suurimman osan Welandin tuotteista ja ne löytyvät sen tietokannasta.

BASTA

BASTAn tavoitteena on nopeuttaa vaarallisten aineiden poistamista rakennustuotteista. Käyttämällä kriteerit täyttäviä tuotteita vaaralliset aineet voidaan välttää.

Weland on rekisteröinyt Welandin kierreportaat, Welandin suorat portaat, Welandin kaiteet ja Welandin ritilät BASTAan.

EPD

Rakennustuotteen ympäristötuoteseloste (EPD) kuvaa tuotteiden ympäristövaikutukset koko elinkaaren ajalta. Näitä tietoja käytetään pohjana rakennusten elinkaariarvioinneissa (LCA). Lyhenne EDP tulee ympäristötuoteselosteen englanninkielisestä nimestä – environmental product declaration.

Weland on EDP-sertifioinut kuumasinkityt tuotteensa, kuten ritilät, luiskat, kaiteet ja portaat, riippumattoman kolmannen osapuolen kautta.

Meidän EDP-sertifiointiimme tästä