KEVYTRITILÄ

Kevytritilää käytetään kaikentyyppisissä teollisuustiloissa, välipalkistojen päällä, kulkusilloilla jne. Kevytritilä kestää jopa 2 metrin jännevälit.

KEVYTRITILÄ

Kevytritilää käytetään kaikentyyppisissä teollisuustiloissa, välipalkistojen päällä, kulkusilloilla jne. Kevytritilä kestää jopa 2 metrin jännevälit.


Kevytritilää käytetään kaikentyyppisissä teollisuustiloissa, välitasojen palkistona, kulkusilloilla jne. Kevytritilä kestää jopa 2 metrin jännevälin, joten palkisto voidaan tehdä harvemmaksi ja asennus sujuu nopeammin. Asennuksen aikana kevytritilä kiinnitetään alla olevaan materiaaliin. 

Profiilit, kevytritilä

Kevytritilää valmistetaan 4 eri profiililla ja 3 eri leveydellä. Voimme toimittaa kevytritilän halutun pituisena 6000 mm saakka. 

Kevytritilä koostuu erilevyisistä profiileista. Toivottu kokonaisleveys saadaan asettamalla eri leveyksiä vierekkäin. Kevytritilän korkeus on aina 48 mm.


Ritilätyypit, kevytritilä

Kevytritilää valmistetaan 4 eri kuvioinnilla, ainutlaatuisilla ominaisuuksilla ja käyttöalueilla.

Ominaisuudet: Tässä ritilätyypissä on liukastumisen estävä kuviointi.

Käyttökohteet: Kaikkialla, missä halutaan tiivis lattia. Ritilän tiiviyden ansiosta äänieristys voidaan asentaa ritilän sisään tai alapuolelle. 6000 mm on varastotuote.

Profiilien leveydet ovat 200, 250 ja 300 mm.

Ominaisuudet: Periaatteessa umpinainen kevytritilä, jota voidaan täydentää stanssatuilla 15×69 mm soikeilla rei’illä, jotka päästävät valon, lian ja nesteet lävitseen.

Käyttökohteet: Kun halutaan suhteellisen sileä, mutta kuitenkin läpäisevä lattia. Sopiva esim. silloin, kun pyörillä olevia esineitä pitää siirtää lattialla. 6000 mm on varastotuote.

Profiilien leveydet ovat 200, 250 ja 300 mm.

Ominaisuudet: On täysin samanlainen kuin LDH-ritilätyyppi eli erittäin hyvin likaa ja nesteitä läpäisevä. Hammastus antaa erittäin hyvän liukastumissuojauksen.

Käyttökohteet: Paikoissa, joissa vaaditaan hyvää liukastumissuojausta. 6000 mm on varastotuote.

Profiilien leveydet ovat 200, 250 ja 300 mm.

Ominaisuudet: Erittäin hyvä liukastumisenesto, mutta ei yhtä läpäisevä kuin LDS. Tässä ritilätyypissä on pienemmät aukot (reiät Ø 10 mm sekä 4 mm:n valumareiät) ja se suojaa siksi paremmin aukkojen läpi putoavilta esineiltä.

Käyttökohteet: Kun vaaditaan hyvää liukastumisenestoa, ja kun esineitä ei saa pudota aukkojen läpi. 6000 mm on varastotuote.

Profiilien leveydet ovat 200, 250 ja 300 mm.


Lisävarusteet kevytritilään

Saatavilla on useita valinnaisia ominaisuuksia, jotka helpottavat kevytritilän asennusta ja käyttöä.

LK140-potkulista on erikoisprofiili, joka asennetaan kaikkiin aukkoihin ja ritilän ulkoreunoihin. Kiinnitetään kevytritilään ruuvilla.

Potkulistaan on saatavana 90º ulko- ja sisäkulmat.

LU43-profiilia käytetään vahvisteena, reuna- ja päätyprofiilina silloin, kun ritilä katkaistaan pituussuunnassa.


Pintakäsittely

Kaikki kuormalavahyllystön osat kuumasinkitään vakiona. Lisätietoa saat käymällä sivulla pintakäsittely.


Tuotetiedot

Kuormitustaulukot, kevytritilät


Asennusohje Kevytritilä

Kuvia