SAMMUTUSRITILÄ

Weland Släckdurk är en brandkvävande durk med egenskapen att släcka en oljebrand på tre sekunder. Durken är speciellt utvecklad för brandsläckningsgropar i exempelvis transformatorstationer.

SAMMUTUSRITILÄ

Weland Släckdurk är en brandkvävande durk med egenskapen att släcka en oljebrand på tre sekunder. Durken är speciellt utvecklad för brandsläckningsgropar i exempelvis transformatorstationer.


Ainutlaatuisen rakenteensa ansiosta Welandin sammutusritilä sammuttaa öljypalot nopeasti. Öljypalon sattuessa öljy valuu ritilässä olevien reikien läpi ja tukehtuu sammutusritilän ominaisuuksien ansiosta.

Sammutusritilä

Welandin sammutusritilä kestää hyvin korroosiota ja se on sovitettu teollisiin olosuhteisiin, joissa on syövyttävä ilmasto. Muita käyttökohteita ovat mm. offshore- ja petrokemian teollisuus. Kevyiden osien ansiosta sammutusritilä on helppo asentaa ja irrottaa esim. korjaus- ja huoltotöiden yhteydessä. Ritilä on liukusuojattu, luistoluokka R11, ja kaikki aukot ovat enintään ø10 mm, joten sen läpi eivät mahdu pienetkään esineet. Ritilä on mitoitettu 1,5 kN pistekuormalle tai 5 kN/m² tasaiselle kuormalle.

Tanskan Institute of Fire and Security Technologyn tekemissä testeissä saatiin erittäin hyviä tuloksia; sammutusaika oli ainoastaan kolme sekuntia. Tuotteissa ei ollut mitään vaurioita tai värjäytymiä palon jälkeen. Saat raportin myyjiltämme.

Welandin sammutusritilä on mallisuojattu (nro 005650389) ja sille on haettu patenttia (hakemus nro 18195722.6).


Sammutusritilä, vakio

Sammutusritilämme toimitetaan useimmissa tapauksissa täydellisinä, jolloin ne sisältävät kantavat profiilit.

Sammutusritilän vakioprofiilileveys on 150 mm, mutta se voidaan sovittaa kuopan mittojen mukaan. Enimmäispituus on 3 980 mm.

Kulmaraudasta valmistetut tukiprofiilit sekä palkit KKR-profiilista valmistettuine tukijalkoineen sisältyvät.

Alku- ja loppuprofiilien leveys on 150 mm. Enimmäispituus on 3 980 mm.


Lisävaruste

Lisävarusteina on erilaisia osia, jotka helpottavat käyttöä ja tarkastusta kuopassa.

Mikäli maadoitus on tarpeen, voimme tarjota kierteitetyt reiät esim. maadoituspunokselle.

Tarkastusluukku tarjoaa helpon pääsyn sammutusritilän alle. Täydentävät palkit sisältyvät toimitukseen ja syvää kuoppaa varten toimitetaan myös tikkaat.


Pintakäsittely

Kaikki materiaali kuumasinkitään standardin SS EN ISO 1461 mukaan. Lisätietoa saat käymällä sivulla pintakäsittely.

Kuumasinkitty