SAMMUTUSRITILÄ

Weland-sammutusritilä on paloa tukahduttava ritilä, joka sammuttaa öljypalon kolmessa sekunnissa. Ritilä on kehitetty erityisesti muuntaja-asemien ym. sammutuskuoppia varten.

SAMMUTUSRITILÄ

Weland-sammutusritilä on paloa tukahduttava ritilä, joka sammuttaa öljypalon kolmessa sekunnissa. Ritilä on kehitetty erityisesti muuntaja-asemien ym. sammutuskuoppia varten.


Ainutlaatuisen rakenteensa ansiosta Welandin sammutusritilä sammuttaa öljypalot nopeasti. Öljypalon sattuessa öljy valuu ritilässä olevien reikien läpi ja tukehtuu sammutusritilän ominaisuuksien ansiosta.

Sammutusritilä

Welandin sammutusritilä kestää hyvin korroosiota ja se on sovitettu teollisiin olosuhteisiin, joissa on syövyttävä ilmasto. Muita käyttökohteita ovat mm. offshore- ja petrokemian teollisuus. Kevyiden osien ansiosta sammutusritilä on helppo asentaa ja irrottaa esim. korjaus- ja huoltotöiden yhteydessä. Ritilä on liukusuojattu, luistoluokka R11, ja kaikki aukot ovat enintään ø10 mm, joten sen läpi eivät mahdu pienetkään esineet. Ritilä on mitoitettu 1,5 kN pistekuormalle tai 5 kN/m² tasaiselle kuormalle.

Tanskan Institute of Fire and Security Technologyn tekemissä testeissä saatiin erittäin hyviä tuloksia; sammutusaika oli ainoastaan kolme sekuntia. Tuotteissa ei ollut mitään vaurioita tai värjäytymiä palon jälkeen. Saat raportin myyjiltämme.

Weland-sammutusritilä on mallisuojattu (nro 005650389) ja sille on myönnetty patentti (nro 36269090).


Sammutusritilä, vakio

Sammutusritilämme toimitetaan useimmissa tapauksissa täydellisinä, jolloin ne sisältävät kantavat profiilit.

Sammutusritilän vakioprofiilileveys on 150 mm. Alaosa mukaan lukien profiilin ulkoinen leveys on 296 mm. Enimmäispituus on 3980 mm.

Kulmaraudasta valmistetut tukiprofiilit sekä palkit RHS-profiili valmistettuine tukijalkoineen sisältyvät.

Alku- ja loppuprofiilien avulla mukautamme sammutusritilän kokonaisleveyttä.


Lisävaruste

Lisävarusteina on erilaisia osia, jotka helpottavat käyttöä ja tarkastusta kuopassa.

Mikäli maadoitus on tarpeen, voimme tarjota kierteitetyt reiät esim. maadoituspunokselle.

Tarkastusluukku tarjoaa helpon pääsyn sammutusritilän alle. Täydentävät palkit sisältyvät toimitukseen ja syvää kuoppaa varten toimitetaan myös tikkaat.


Pintakäsittely

Kaikki materiaali kuumasinkittynä. Lisätietoa saat käymällä sivulla pintakäsittely.


Tuotetiedot

Sammutusritilä

Kuvia