KAITEET

Tarjoamme erityyppisiä teräskaiteita välitasoihin, luhtikäytäviin, parvekkeisiin, kulkusiltoihin ja muihin. Kaiteen valinta riippuu ympäristöstä ja käyttötarkoituksesta.

KAITEET

Tarjoamme erityyppisiä teräskaiteita välitasoihin, luhtikäytäviin, parvekkeisiin, kulkusiltoihin ja muihin. Kaiteen valinta riippuu ympäristöstä ja käyttötarkoituksesta.


Joustavat kaiteet suojaa ja turvallisuutta varten

Rajoita ja turvaa ympäristösi Welandin korkealaatuisten joustavien ja helposti asennettavien kaiteiden avulla. Eri kaidetyypeillämme on monia käyttökohteita, kuten esimerkiksi välitasot, jätevedenpuhdistamot, luhtikäytävät, parvekkeet, ajo- ja pyöräteiden rajat ja turvallisen rajauksen luominen teollisuusympäristöihin. Valikoimamme koostuvat ensisijaisesti kahdesta eri kaidemallista – elementtikaide ja yleiskaide. Kaiteemme valmistetaan tehtaassamme Smålandsstenarissa. Monet mallit ovat varastotuotteita, jotka voidaan toimittaa välittömästi.

Kaikki kaiteet on valmistettu teräksestä ja ne on yleensä pintakäsitelty kuumasinkittämällä – erittäin tehokas ja todistettu pintakäsittelyvaihtoehto, joka ei ruostu, tarjoaa korkean laadun ja erittäin pitkän käyttöiän. Voimme myös tarjota maalattuja kaiteita monissa eri väreissä. Welandin kaiteet koostuvat erilaisista osista, jotka mahdollistavat suuren joustavuuden ja helpottavat kaiteiden mukauttamista erityyppisiin ympäristöihin. Voitte valita erilaisista materiaaleista, käsijohteista ja muista muokattavista yksityiskohdista ja luoda kaideratkaisun, joka sopii erityistarpeisiinne. Voitte varustaa kaiteet myös valoilla, porteilla ja muilla älyvarusteilla.

Kun Weland on kaiteiden toimittajanne, saatte sitoutuneen kumppanin, jolla on kokemusta ja taattua osaamista. Asiantunteva henkilöstömme kehittää ja suunnittelee kaiteita korkealle asetetuin laatutavoittein. Weland auttaa teitä koko kaideprojektin ajan!