ELEMENTTIKAIDE

Welandilla on laaja valikoima osiokaiteita. Näitä kaiteita käytetään pääasiassa teollisuudessa ja julkisissa ympäristöissä.

ELEMENTTIKAIDE

Welandilla on laaja valikoima osiokaiteita. Näitä kaiteita käytetään pääasiassa teollisuudessa ja julkisissa ympäristöissä.


Elementtikaiteen tolpat ovat vakiona RHS-profiili 40 x 40 x 3 mm ja niissä on kiinnikkeet päälle- tai sivukiinnitystä varten. Kaiteemme on mitoitettu arvoon 1,0 kN/m. Kaiteet voidaan sijoittaa sekä sisälle että ulos. Voimme myös valmistaa vakiovalikoimasta poikkeavia tuotteita esim. käsijohteita maalatusta puusta, seinäverhoiluja, kaaria ym. Kysy meiltä neuvoja koskien projektianne.

Mallit

Valmistamme useita erilaisia malleja elementtikaiteita. Kaikki mallit asennetaan nopeasti ja ilman hitsausta. Käsijohde asennetaan kiinnikkeillä kaidetolppiin ja ruuvataan sitten kiinni. Kaiteet voidaan varustaa nurkkaosilla. Pyörötankokaiteita sekä välijohteita on varastossa nopeita toimituksia varten.

Pyörötankokaide

Kaide, jossa painopiste on muodossa ja suunnittelussa. Lapsiturvallinen, aukon koko enintään 100 mm.

Kaide välijohteella

Kaide varustetaan välijohteella, ja se on teollisuuskaide. Ei luokitella lapsiturvalliseksi.

Kaide levyllä

Kaide umpinainen tai rei’itetty levy. Lapsiturvallinen, aukon koko enintään 100 mm.

Kaide verkolla

Kaide kudotulla verkolla. Lapsiturvallinen, aukon koko enintään 100 mm.

Kaide lasilla

Kaide lasiverhoilulla lisäviimeistelyksi. Lapsiturvallinen, aukon koko enintään 100 mm.


Käsijohde

Tavallisesti käsijohteemme ovat ruostumattomia ja käsittelemättömiä. Tarjoamme laajan valikoiman muun tyyppisiä materiaaleja ja pintakäsittelyjä. Maalattuna ja ruostumattomana käsijohteen halkaisija on 42 mm ja puisena 50 mm.Voimme varustaa käsijohteemme myös valoilla.

Maalattu

Ruostumaton teräs

Saarni

Koivu

Pyökki

Tammi


Lisävaruste

130 mm korkea potkulista voidaan asentaa elementtikaiteen välijohteeseen.

Mikäli kaiteeseen halutaan kulkuaukkoja osien väliin voidaan asentaa portti. Meillä on monenlaisia portteja asiakkaiden tarpeiden täyttämiseksi. 

Yksinkertainen portti, lapsiturvallinen portti sekä kaksinkertainen portti. Kaikki vaihtoehdot ovat kääntyviä ja toimivat yhtä hyvin oikealle ja vasemmalle. Meillä on myös mukautettuja pituuksia.

Nimike Pituus (mm) Tuotenro
Grind 1 000 1714GR
Barnsäker grind 1 000 1714GRB
Dubbelgrind 1 700 1714GR12

Welandin kääntöportti on turvallinen kuormalavasulku, joka on suljettu sekä avoimessa että suljetussa asennossa. Portti avataan ja suljetaan helposti yhden ihmisen käsivoimin. Kääntöportti toimitetaan vakiona voimakkaan keltaisen värisenä, RAL 1003. Mitat kuten alla.

Leveys: 1880 mm
Korkeus: 2110 mm
Syvyys: 1840 mm
Tuotteiden leveys: 1710 mm
Tuotteiden korkeus: 1250-2070 mm
Tuotteiden syvyys: 1800

Nimike Tuotenro Varastotuote
Kääntöportti 1714VG

Ympäristön viihtyisyyden parantamiseksi kaikki elementtikaiteemme voidaan varustaa valaistuksella. Käsijohteen valaistus voi myös parantaa turvallisuutta turvattomissa ympäristöissä. Rakenne on mallisuojattu.


Pintakäsittely

Elementtikaiteemme ovat vakiona kuumasinkittyjä. Omassa tehtaassamme kaiteet pintakäsitellään kestämään suuria rasituksia. Menetelmä antaa erittäin vahvan suojan korroosiota vastaan. Meillä on myös nykyaikainen maalaamo ja pystymme toimittamaan kaiteet kaikkiin ympäristöihin useissa eri väreissä. Lisätietoa saat käymällä sivulla pintakäsittely.

Maalattu

RST

Kuumasinkitty

Tuotetiedot

Kaiteet


Asennusohje Elementtikaide


Video asennus elementtikaide välijohteella


Video asennus elementtikaide pyörötangoilla


Sectional Railing STEP-files


Kuvia