ULKOKALUSTEET

Welandin ulkokalusteet ovat mukavia istua ja sopivat ympäristöihin, joissa kalusteet altistuvat kovalle käsittelylle. Sarjaan kuuluu penkkejä ja taukokalusteita.

ULKOKALUSTEET

Welandin ulkokalusteet ovat mukavia istua ja sopivat ympäristöihin, joissa kalusteet altistuvat kovalle käsittelylle. Sarjaan kuuluu penkkejä ja taukokalusteita.


Welandin Bonum-ulkokalustesarja koostuu vakaista ja mukavasti istuttavista, ritilästä valmistetuista kalusteista julkisiin ympäristöihin. Kalusteet kestävät säänvaihtelut vuoden ympäri. Lisäksi ne ovat helppoja asentaa, pitkäikäisiä ja huoltovapaita. Ulkokalusteiden kestävä muotoilu on hyvä valinta julkisiin tiloihin, kuten kaduille, toreille, golfkentille, piknikalueille, kouluihin, ravintoloihin, leirintäalueille ja hiihtokeskuksiin.

Ulkokalusteet valmistetaan kuumasinkitystä teräsritilästä, joten niitä voidaan pitää ulkona vuoden ympäri. Ritilällä, joka on Welandin toiminnan selkäranka, on useita etuja – kevyt paino, vahvuus, pitkä käyttöikä ja hyvä korroosiosuojaus. Kuumasinkitys lisää kalusteiden kestävyyttä, jolloin ne kestävät ankarampia sääolosuhteita ja vaativat vain vähän huoltoa. Bonum-sarjassa on kaksi vaihtoehtoa – penkki ja taukokalusteet. Ne soveltuvat yhtä hyvin sisälle ja ulos. Kalusteet asennetaan helposti yhteen yhdeksi yksiköksi ja ne voidaan ankkuroida maahan.

Bonum-penkki

Bonum on vakaa ja tukeva penkki, joka on valmistettu kuumasinkitystä teräksestä. Vankka rakenne sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön. Penkki soveltuu hyvin julkisiin ympäristöihin, kuten kaduille, toreille, golfkentille, leirintäalueille ja vastaaviin kohteisiin, mutta se sopii myös yksityiskäyttöön. Penkki on täysin huoltovapaa ja tietenkin yhtä käytännöllinen ja helposti asennettava kuin muutkin ulkokalusteet. Ulkokalusteet päästävät sadeveden ja lumen lävitseen, joten ne ovat istumakelpoisia vuoden ympäri. Bonum-penkkiä voidaan täydentää LED-valaistuksella, mikä lisää penkkien turvallisuutta esimerkiksi metroissa tai puistoissa. Valaistus on lisävaruste.

Mitat: 1594 x 820 x 763 mm

Paino: 46,1 kg

Lisävaruste

Bonum-penkkiin on saatavissa lisävarusteena valaistus. Valaistus lisää penkkien turvallisuutta esimerkiksi metroissa tai puistoissa.


Bonum Duo -taukokaluste

Bonum Duo, kuumasinkitystä teräksestä valmistetut ritiläkalusteet, jotka kestävät hyvin parkkipaikoilla, kioskeissa, katukeittiöissä, ravintoloissa, leirintäalueilla, uimarannoilla ja hiihtokeskuksissa tai missä tahansa, missä tarvitaan mukava taukopaikka. Taukokalusteet päästävät sadeveden ja lumen lävitseen, joten ne ovat istumakelpoisia vuoden ympäri ja vaativat vain erittäin vähän huoltoa.

Mitat: 1920 x 856 x 1300 mm

Paino: 71,5 kg


Tuotetiedot

Ulkokalusteet

Kuvia