AITA

Weland-aita on erityisen vankka ja kestävä aita aitaamiseen ja rajaamiseen.

AITA

Weland-aita on erityisen vankka ja kestävä aita aitaamiseen ja rajaamiseen.


Kestävät aidat on rakennettu ainutlaatuisella tavalla ja niiden rakenne on yksi markkinoiden vahvimmista. Aita soveltuu kaikentyyppisiin ympäristöihin, jotka on erotettava tai rajattava. Se sopii pysäköintialueiden ja viheralueiden väliin tai esimerkiksi urheilutilojen ja muiden tilojen ympärille, joihin pääsyä halutaan rajoittaa. Aitamme soveltuu erittäin hyvin vaativiin ympäristöihin, kuten satamiin ja teollisuusalueille, jotka vaativat erittäin kestäviä rakenteita. Kaikki osat on kuumasinkitty.

Valmistamme tarvittaessa mielellämme räätälöityjä ratkaisuja, jos niitä halutaan. Ota yhteys asiantunteviin myyjiimme lisätietojen saamiseksi.

Suunnittelu

Welandin aidat on rakennettu neliöprofiilitolpista, joiden kokonaiskorkeus on 2300 mm. Poikittaiset neliöprofiiliset kantopalkit, joissa on ritilätäyttö, silmäkoko: 68 x 50 mm. Voimme tarjota myös muun korkuisia pylväitä sekä ritilätäytteitä muilla silmäleveyksillä.


Asennus

Suunnittelu perustuu valettuun tolppaan, jossa on poikittaiset kantopalkit. Asennuksen aikana kiinnityspisteet ja profiilit voidaan helposti asettaa paikoilleen, eikä niitä tarvitse hitsata.


Tuotetiedot

Kaiteet

Kuvia