VÄLITASO

Welandin välitason avulla saadaan lisäkerros, jolla voidaan kasvattaa nykyisen tilan lattiapinta-alaa. Valmistamme välitasoja sekä sisäkäyttöön että ulkokäyttöön.

VÄLITASO

Welandin välitason avulla saadaan lisäkerros, jolla voidaan kasvattaa nykyisen tilan lattiapinta-alaa. Valmistamme välitasoja sekä sisäkäyttöön että ulkokäyttöön.


Welandin välitason itsensä kantava runko koostuu itse valmistamistamme kevyistä sigmapalkeista. Koko rakenne ruuvataan yhteen asennuspaikalla. Kiinnikkeet ja sigmaprofiilien valmiit reiät mahdollistavat nopean ja helpon asennuksen ilman hitsausta. Käytämme välitasoissamme harkittuja ja hyväksi havaittuja tuotteita, kuten kaiteet, portaat ja portit. Eri lattiapäällystevaihtoehdot tekevät Welandin välitasosta yhden markkinoiden monipuolisimmista. Kaikki Welandin välitason komponentit ovat kuumasinkittyjä, minkä ansiosta niitä voi käyttää sekä sisällä että ulkona.

Lattia

Välitason lattia voidaan päällystää monella eri tavalla ja valmistaa monista eri materiaaleista. Käytöstä ja turvallisuusvaatimuksista riippuen seuraavat vaihtoehdot ovat yleisimmin käytettyjä.

Ritilä

Ritilöitä on saatavana erilaisia, eri silmäkokoja ja eri mittoja riippuen kantokykyä, läpäisevyyttä (esineet, valo, nesteet, suihkutus) ja liukastumisesteitä koskevista toiveista.

Lastulevy

Jos etsit lattiaa, jossa on täysin sileä pinta, lastulevylattia on hyvä vaihtoehto. Lastulevyn laminoitu pinta muodostaa kulutusta kestävän ja helppohoitoisen lattian.

Kevytritilä

Kevytritilä on vaihtoehto täysin tiivistä teräslattiaa kaipaavalle. Kevytritilällä on hyvä liukastumissuojaus ja pieni omapaino. Ritilän tiiviyden ansiosta äänieristys voidaan asentaa ritilän sisään tai alapuolelle.


Kaiteet

Välitason kaiteet ovat elementtikaiteita ja niitä on saatavana erilaisia. Kaiteen valinta riippuu lapsiturvallisuusvaatimuksista, omista vaatimuksistasi sekä siitä, minkälaiseen ympäristöön välitaso rakennetaan.

Pyörötankokaide

Kaide, jossa painopiste on muodossa ja suunnittelussa. Lapsiturvallinen, aukon koko enintään 100 mm.

Kaide käsijohteella

Kaide varustetaan käsijohteella, teollisuuskaide. Ei luokitella lapsiturvalliseksi.

Kaide levyllä

Kaide umpinainen tai rei’itetty levy. Lapsiturvallinen, aukon koko enintään 100 mm.

Kaide verkolla

Kaide kudotulla verkolla. Lapsiturvallinen, aukon koko enintään 100 mm.

Kaide lasilla

Kaide lasiverhoilulla lisäviimeistelyksi. Lapsiturvallinen, aukon koko enintään 100 mm.

Lisävaruste

Joustavuuden lisäämiseksi lastauksen aikana tarjoamme myös itsesulkeutuvia portteja useita eri malleja. Valmistamme portit asiakkaiden toiveiden mukaan.

Welandin kääntöportti on turvallinen kuormalavasulku, joka on suljettu sekä avoimessa että suljetussa asennossa. Portti avataan ja suljetaan helposti yhden ihmisen käsivoimin. Kääntöportti toimitetaan vakiona voimakkaan keltaisen värisenä, RAL 1003. Mitat kuten alla.

Leveys: 1880 mm
Korkeus: 2110 mm
Syvyys: 1840 mm
Tuotteiden leveys: 1710 mm
Tuotteiden korkeus: 1250-2070 mm
Tuotteiden syvyys: 1800

Nimike Tuotenro Varastotuote
Kääntöportti 1714VG

Tuki ja kiinnitys

Välitasot vaativat erilaisia tuki- ja vahvistusvaihtoehtoja riippuen välitason koosta. Kulmaraudat ovat hyvä vaihtoehto, jos välitaso on seinän vieressä. Tukijalat ovat kuitenkin yleisin vaihtoehto. Isot välitasot voivat vaatia esim. Ristisiteet. Me autamme sinua valitsemaan oikean kiinnitys- ja tuentatavan.

Toimitamme tukijalat yleensä aina välitasoihin. RHS-profiili valmistetut tukijalat mukautetaan oikeisiin kuormitusolosuhteisiin.

Kulmaraudat voivat joskus olla hyvä tuki- ja kiinnitysratkaisu, jos välitaso on seinän vieressä.

Ristisiteitä käytetään, jos vaaditaan välitason sivuttaistukea. Käytetään niissä tapauksissa, kun pelkät tukijalat eivät riitä tai seinään kiinnitys ei ole mahdollista.


Lisävarusteet

Weland on Ruotsin suurimpia kierreportaiden ja suorien portaiden toimittajia. Tämä merkitsee sitä, että alalta keräämämme kokemus varmistaa välitasojen parhaan käytettävyyden, turvallisuuden ja mukavuuden.

Meillä on laaja valikoima kierreportaita ulko- ja sisäympäristöihin. Joustavan muotoilunsa ja arkkitehtonisen ilmeensä ansiosta kierreportaat voivat joko sulautua ympäristöön tai olla jännittävä katseenvangitsija.

Meidän suorat portaamme on suunniteltu sekä poistumistieksi ja teollisuusportaiksi että toimistoihin, asuntoihin, sisääntuloihin, julkisiin tiloihin ja kouluihin ym.


Pintakäsittely

Välitasomme ovat vakiona kuumasinkittyjä. Omassa tehtaassamme välitasot pintakäsitellään kestämään suuria rasituksia. Menetelmä antaa erittäin vahvan suojan korroosiota vastaan. Lisätietoa saat käymällä sivulla pintakäsittely.


Tuotetiedot

Välitaso


Asennusohje Välitaso

Kuvia