KULKUSILLAT

Weland tarjoaa erilaisia kulkusiltoja. Kulkusiltoja käytetään kaikkialla, missä tarvitaan parempaa käytettävyyttä ja turvallisuutta.

KULKUSILLAT

Weland tarjoaa erilaisia kulkusiltoja. Kulkusiltoja käytetään kaikkialla, missä tarvitaan parempaa käytettävyyttä ja turvallisuutta.

Varastotuotteista koostuvan Flex-kulkusillan lisäksi Weland valmistaa myös hitsattuja kulkusiltoja. Ne kootaan teräsritilästä ja kaiteista moduulielementeiksi, jotka on helppo ja nopea asentaa. Ota yhteyttä kokeneisiin myyjiimme, niin saat lisätietoa hitsatuista kulkusilloistamme.

Flex-kulkusilta

Flex-kulkusilta rakennetaan kokonaan vakiokomponenteista. Silta ruuvataan asennuspaikalla nopeasti ja helposti yhteen. Asennus tapahtuu ilman hitsausta. Kulkusillan leveys on säädettävissä välillä 600–1300 mm 50 mm:n välein ja pituusvaihtoehdot ovat 2000, 3000 ja 4000 mm. Vakiokomponenteista koostuva Flex-kulkusilta voidaan toimittaa muutamassa päivässä. Kulkusilta voidaan myös mukauttaa asiakkaan toiveiden ja vaatimusten mukaan, mutta silloin sillä on pidempi toimitusaika.


Kulkutaso

Kulkusillan taso on ritilää, jossa on erilaisia silmäkokoja, mutta myös tiheämpää materiaalia, kuten kevytritilää voidaan käyttää.


Ritilä H3

Puristehitsattu ritilä, silmäkoko 34 x 37 mm.


Ritilä H6

Puristehitsattu ritilä, silmäkoko 34 x 75 mm.


Ritilä N6

Puristehitsattu ritilä, silmäkoko 17 x 75 mm.


Kaide

Kulkusillan kaiteet ovat elementtikaiteita ja niitä on saatavana erilaisia. Tarvitsemasi kaide riippuu lapsiturvallisuusvaatimuksista, ympäristöstä ja kulkutason turvallisuutta koskevista vaatimuksistanne. Käsi- ja välijohteet valmistetaan ruostumattomasta teräksestä. Lue lisää ruostumattomista käsijohteista.


Pyörötankokaide

Kaide, jossa painopiste on muodossa ja suunnittelussa. Lapsiturvallinen, aukon koko enintään 100 mm.


Kaide käsijohteella

Kaide varustetaan käsijohteella, se on teollisuuskaide. Ei luokitella lapsiturvalliseksi.


Kaide levyllä

Kaide umpinainen tai rei’itetty levy. Lapsiturvallinen, aukon koko enintään 100 mm.


Kaide verkolla

Kaide kudotulla verkolla. Lapsiturvallinen, aukon koko enintään 100 mm.


Kaide lasilla

Kaide lasiverhoilulla lisäviimeistelyksi. Lapsiturvallinen, aukon koko enintään 100 mm.

Lisävaruste

Ympäristön viihtyisyyden parantamiseksi kulkusilta voidaan varustaa valaistuksella. Käsijohteen valaistus voi myös parantaa turvallisuutta turvattomissa ympäristöissä. Rakenne on mallisuojattu.


Asennus

Kiinnitys olemassa oleviin kannakkeisiin tai palkkeihin, vaihtoehtoisesti toimitukseen sisältyvillä säädettävillä tukijaloilla. Enimmäisjänneväli tukien välissä on kolme metriä. Kulkusillan paino määräytyy sen leveyden, pituuden, kaidemallin ja -määrän, ritilämallin ja tukijalkojen pituuden mukaan. Arvio painosta on 33 kg/j.m., jos sillan leveys on 1000 mm ja yhdelle puolelle tulee kaide yhdellä välijohteella. Tästä löytyy lisää esimerkkejä painoista. Ole mielellään yhteydessä myyjiimme saadaksesi lisää tietoa.

Luiska on tuettava tukijaloilla 3 metrin välein. Ne valmistetaan Ø 42 mm teräsputkista. Tukijalan alapäässä putken sisään puristetaan kierreholkki. Tukijalan säätövara on 30–100 mm jalkalevyllä, johon on hitsattu kierreholkkiin sopiva hitsattu kierretanko. Tukijalat on sijoitettava kolmen metrin välein.

Tukijalka katkaistaan sopivan pituiseksi asennuksen yhteydessä.

Pituus/puoli Tuotenro Varastotuote
350 / vasen 174035001
350 / oikea 174035011
600 / vasen 174060001
600 / oikea 174060011
1000 / vasen 174100001
1000 / oikea 174100011
Nimike Tuotenro Varastotuote
Kierreholkki 174251

Pyöreisiin tukijalkoihin on jalkalevyjä, joiden mitat ovat 100 x 100 mm.

Nimike Tuotenro Varastotuote
Jalkalevy 17410101

Nivelletty latta tekee tukijalasta säädettävän maa- ja kattokallistuksiin. Kaikki kyseiset osat sisältyvät toimitukseen. Se korvaa kiinteän jalkalevyn, joka sisältyy pyöreään tukijalkaan.

Nimike Tuotenro Varastotuote
Nivelletty jalkalevy tukijalkaan 16530001

Tämä kapeampi versio jalkalevystä sopii erityisesti huopakaton päälle asennettaviin Flex-kulkusiltoihin. Sitä voidaan hyödyntää siellä, missä raakapontin alle on vaikea päästä, kuten esimerkiksi tuuletusraoissa; eristetyissä, alaslasketuissa katoissa ja muunnetuilla ullakoilla. Jalkalevy toimii kuormanjakajana ja parantaa myös pintaeristystä.

Nimike Tuotenro Varastotuote
Jalkalevy, jossa on korotettu tiivistelevy 165TP30001

Täydellinen ja säädettävä tukijalka, jonka pituus on 480–1600 mm. Tukijalka valmistetaan 1450 mm pituisesta neliöputkesta RHS 60 x 60 x 3 mm. Neliöputki katkaistaan halutun pituiseksi asennuksen yhteydessä.

Tukijalan toimitukseen sisältyvät jalka, jalkaosa, päätykansi ja tarvittavat ruuvit. Tukijalat on sijoitettava kolmen metrin välein.

Nimike Säädettävä korkeus (mm) Tuotenro Varastotuote
Tukijalat RHS-profiili 480-1600 1741650

Lisävaruste

130 mm korkea potkulista voidaan asentaa kulkusiltaan. Potkulista estää esineiden vierimisen alas kulkusillalta. Asennetaan kaiteen kanssa tai ilman.


Pintakäsittely

Kulkusiltamme ovat vakiona kuumasinkittyjä. Omassa tehtaassamme sillat pintakäsitellään kestämään suuria rasituksia. Menetelmä antaa erittäin vahvan suojan korroosiota vastaan. Lisätietoa saat käymällä sivulla pintakäsittely.


Tuotetiedot

Kulkusillat


Asennusohje Flex-kulkusilta


Video asennus Flex-kulkusilta

Kuvia