SUORAT PORTAAT

Welandilla on suoria portaita useimpiin ympäristöihin. Laajan valikoiman ansiosta pystymme räätälöimään suorat portaat täysin asiakkaiden olosuhteiden ja toiveiden mukaan.

SUORAT PORTAAT

Welandilla on suoria portaita useimpiin ympäristöihin. Laajan valikoiman ansiosta pystymme räätälöimään suorat portaat täysin asiakkaiden olosuhteiden ja toiveiden mukaan.


Welandin suorat portaat koostuvat vain muutamasta pääkomponentista. Yksinkertaisen rakenteen ansiosta osat on helppo ruuvata yhteen asennuksen aikana. Me autamme teitä löytämään oikeat suorat portaat projektiinne tarvitsittepa sitten sisä- tai ulkoportaat.

Valmistamme korkealaatuisia suoria portaita tehokkaasti ja lyhyillä toimitusajoilla. Portaat valmistetaan Ruotsissa ilmastoystävällisillä ja nykyaikaisilla koneilla.

Kaiteet

Weland tarjoaa useita erilaisia kaiteita suoriin portaisiin. Kaiteen valinta riippuu pääasiassa portaiden sijoituspaikasta ja siitä, onko sijoituspaikassa lapsia.


Kaide käsijohteella

Välijohde Käsijohteet ja tolpat ø 42 mm:n putkea, yksi välijohde ø 28 mm:n putkea – vakioteollisuusportaat.


Pyörötankokaide

Kaide, jossa painopiste on muodossa ja suunnittelussa. Lapsiturvallinen, aukon koko enintään 100 mm.


Kaide levyllä

Kaide umpinainen tai rei’itetty levy. Lapsiturvallinen, aukon koko enintään 100 mm.


Kaide verkolla

Kaide teräsverkkoverhouksella, jonka vakio silmäkoko 40 x 40 mm. Tarjoamme myös 30 x 30 mm silmäkokoa valinnaisena.


Kaide lasilla

Kaide lasiverhoilulla lisäviimeistelyksi. Lapsiturvallinen, aukon koko enintään 100 mm.


Lattateräskaide

Lapsiturvallinen kaide taontatuntumalla. Saattajat ovat lattaterästä ja kaideverhous pyörötankoa. Kaidetolpat ovat neliöputkea.


Käsijohde

Käsijohde on integroitu kaiteeseen ja se valmistetaan vakiona putkista. Se voidaan myös tilata puisena tai maalattuna. Kuumasinkittynä ja lakattuna käsijohteen halkaisija on 42 mm ja puisena 50 mm.

Voimme varustaa suorat portaamme myös lisäkäsijohteella ja käsijohdetangolla.

Kuumasinkitty

Maalattu

Saarni

Koivu

Pyökki

Tammi

Lisävaruste

Welandin suorat portaat voidaan varustaa lisäkäsijohteella. Käsijohdetta voidaan pidentää 300 mm portaiden alussa ja lopussa. Lisäkäsijohde asennetaan varsinaisen käsijohteen alapuolelle. Se lisää portaan turvallisuutta.

Esteettömyyden ja turvallisuuden lisäämiseksi portaat voidaan varustaa käsijohdetangolla. Käsijohdetanko asennetaan seinään.

Suorat portaat voidaan varustaa valaistuksella näyttävyyden lisäämiseksi.

Lisäkäsijohteen valaistus luo myös turvallisemman ympäristön ja on käytännöllinen lisä. Rakenne on mallisuojattu.


Askelmat ja tasot

Welandin askelmat ja tasot valmistetaan tavallisesti kuumasinkitystä ritilästä, mutta niissä on myös useita muita vaihtoehtoja. Valinta perustuu portaiden sijaintiin ja henkilökohtaisiin mieltymyksiin. Ota meihin yhteyttä, saat lisätietoa silmäkokovaihtoehdoista ja erilaisista malleista.

Ritilät

Kyynellevy

Kevytritilät

Harmaabetoni

Mosaiikkibetoni

Laattalevy

Mattolevy

Saarni

Koivu

Pyökki

Tammi

Lisävaruste

Kuumasinkittyihin askelmiin on olemassa irrallisia potkulistoja varastotuotteina. Muihin askelmiin on olemassa muita vaihtoehtoja, joissa potkulistat asetetaan askelman takareunaan.

Pintakäsittely: Kuumasinkitty

Pituus (mm) Korkeus (mm) Tuotenro Varastotuote
700 92 14607001
800 92 14608001
900 92 14609001
1000 92 14610001
1100 92 14611001
1200 92 14612001
1300 92 14613001
1400 92 14614001
1500 92 14615001

Pintakäsittely

Ulkokäyttöön tarkoitetut suorat portaamme ovat vakiona kuumasinkittyjä. Omassa tehtaassamme portaat pintakäsitellään kestämään suuria rasituksia. Menetelmä antaa erittäin vahvan suojan korroosiota vastaan. Meillä on myös nykyaikainen maalaamo ja pystymme toimittamaan suorat portaat kaikkiin ympäristöihin useissa väreissä. Lisätietoa saat käymällä sivulla pintakäsittely.

Kuumasinkitty

Maalattu


Lisävarusteet

Portaiden turvallisuuden ja esteettömyyden parantamiseksi meillä on useita lisävarusteita, jotka auttavat näissä asioissa.

Suorien portaiden luvattoman käytön estämiseksi ne voidaan varustaa suojahäkillä. Häkit valmistetaan ritilästä, mutta ne voidaan valmistaa myös esimerkiksi reikälevystä. Ovi varustetaan ASSA 410/50 koukkutelki. Painin molemmilla puolella. Portti avataan ulkoa avaimella ja sisäpuolelta säpillä. Tarvittavat pultit ovat mukana. Valmistamme myös asiakkaille räätälöityjä suojahäkkejä.

Portin asentaminen portaiden alkuun tai loppuun lisää por- taiden turvallisuutta. Portin sarana ja lukko asennetaan kai- teeseen. Lukko on jousikuormitettu ja niin jäykkä, että pienet lapset eivät pysty avaamaan sitä.

Kunkin portaan ensimmäinen porrasaskelma sekä tasanteiden etureuna voidaan varustaa kontrastimerkinnällä. Toteutus vaihtelee portaan tyypin mukaan.

Tarjoamme useita erilaisia reunakaiteita. Kiinnitys päälle tai sivuun, valmistuskorkeus 1100 mm.

Tuotetiedot

Video asennus suora porras


Asennusohje Suora porras


Portaat


Tarjousta tilausta varten suora porras

Kuvia