RANSKALAINEN PARVEKEKAIDE

Ranskalainen parvekekaide on usein hyvä ratkaisu, jos tavalliselle parvekkeelle ei ole tilaa.

RANSKALAINEN PARVEKEKAIDE

Ranskalainen parvekekaide on usein hyvä ratkaisu, jos tavalliselle parvekkeelle ei ole tilaa.


Welandin ranskalaiset parvekekaiteet mahdollistavat avoparvekkeen myös tiheästi rakennettuihin rakennuksiin. Ranskalaiset parvekkeet tarjoavat tuuletusmahdollisuuden myös sellaisiin paikkoihin, joihin parveketta ei yleensä ole mahdollista asentaa, kuten makuuhuoneeseen tai asuntoihin, joihin parvekkeen tai avoterassin rakentaminen on lähes mahdotonta. Ranskalainen parveke voidaan sijoittaa myös sisätilaan, silloin se yleensä on maalattu.

Mallit

Ranskalaisen parvekekaiteen maksimi pituus on 1500 mm ja niin sanotun tuplakaiteen 2500 mm. Kaide on tyypiltään elementtikaide pyörötangoista. Kaide, jossa painopiste on muodossa ja suunnittelussa. Kaide on lapsiturvallinen, suurin aukko 100 mm. Vakiokorkeus 1100 mm.

Yksi

Maks. pituus 1500 mm.

Tupla

Maks. pituus 2500 mm.


Käsijohde

Käsijohde on integroitu muuhun rakenteeseen. Vakiotoimituksessa koko rakenne toimitetaan kuumasinkittynä. Tarjoamme kaidetta myös maalattuna. Käsijohteen halkaisija on 42 mm sekä kuumasinkittynä että maalattuna. Voimme varustaa käsijohteemme myös valoilla.

Kuumasinkitty

Maalattu


Pintakäsittely

Kaiteemme ovat vakiona kuumasinkittyjä. Omassa tehtaassamme kaiteet pintakäsitellään kestämään suuria rasituksia. Menetelmä antaa erittäin vahvan suojan korroosiota vastaan. Meillä on myös nykyaikainen maalaamo ja pystymme toimittamaan kaiteet kaikkiin ympäristöihin useissa eri väreissä. Lisätietoa saat käymällä sivulla pintakäsittely.

Kuumasinkitty

Maalattu


Galleri