Nothin-palkinnon ylpeät voittajat

Welandilla oli suuri kunnia saada arvostettu Nothin-palkinto, joka myönnetään vuosittain menestyneelle ja ansiokkaalle yritykselle Gnosjön alueella.

Palkinto jaettiin Nothindagen-tapahtumassa 19. marraskuuta, jolloin noin sata yritysmaailman edustajaa oli kokoontunut Värnamoon kuuntelemaan mielenkiintoisia esitelmiä ja osallistumaan palkintoseremoniaan. Päivän teema oli Perheyritysten tulevaisuuden mahdollisuudet ja ongelmat.  

Nothindagen-tapahtuman ja palkintojenjaon järjestää Forum Finnveden -säätiö. Säätiö pyrkii edistämään Gnosjön alueen elinkeinoelämää järjestämällä esimerkiksi Nothindagen-tapahtuman. Nothin-palkinto myönnetään Värnamossa syntyneen valtiomiehen ja ylipäällikön Torsten Nothinin muistoksi. Palkinto on jaettu vuodesta 1984 alkaen ja se on tunnustus menestyksellisestä ja arvostetusta yritystoiminnasta alueella.

Tuomariston perustelut: ”Weland-yritys aloitti siipimuttereiden valmistuksella ja jatkoi siitä ritilöihin, joista kehitettiin kierreportaita, pyörätuoliluiskia ja monia muita tuotteita. Se on jatkuvasti etsinyt uusia mahdollisuuksia ja tehnyt monia hyviä päätöksiä, mutta myös joitakin huonoja, joista on saatu otettu opiksi. Welandilla on koko ajan ollut erittäin hyvä maine siinä, että se on pitänyt hyvää huolta työntekijöistään. Työpaikan hyvä henki, hyvä liiketoimintavaisto ja selkeä johtaminen ovat saaneet aikaan fantastisen kehityksen.”

Julkaistu: 22.11.2021